За нас

Подходящо разположен в центъра на София, Битбургер Клуб е единственото място където любителите на бирата могат да се насладят на чудесния вкус на най-хубавите германски бири. Ние ви предлагаме изискани ястия, весела атмосфера с музика на живо и танцуване, неповторим коктейл бар и изключително обслужване.

Битбургер Клуб е уникален!

"Плановете на концептната фабрика са превъзходно реализирани. Чувства се любовта към детайла, нищо не е оставено случайно. Това заведение притежава топлина и уют; в Германия няма такова многообразно заведение, което излъчва такава атмосфера. 
Софийският Битбургер Клуб е уникален!
"

Г-н Вилхелм Окесън
Главен дизайнер/Фабрика за концепции
на пивоварната Битбургер

Пресата за нас

Немска бира "на метър" в клуб "Битбургер"
Добре дошли!

Специална програма

Битбургер Клуб предлага много и различни специални програми, музика на живо и всевъзможни партита. Нашите просторни помещения  осигуряват сцена, танцова площадка, DJ пулт със светлинни ефекти, огромен сателитен TV екран и още много други.

Частни партита

Битбургер Клуб е любимо място където голями международни фирми организират техните корпоративни мероприятия и партита. Специално приготвени менюта и великолепно обслужване ще осигури на вашите гости отличителено и запаметяващо преживяване. По ваши инструкции, ние ще съставиме план който да подхожда на размера, бюджета и стила на вашата група.

За повече информация как да организирате вашето извънредно мероприятие в Битбургер Клуб, потърсете ни на телефон 02 / 981 96 65 или чрез e-mail.

Контакти

Битбургер Клуб
ул. "Стефан Караджа" № 20
София-1000
България
Тел.: 02 / 981 9665
Факс: 02 / 980 8799
Интернет: http://www.bitburgerclub.com
Email за информация: info@bitburgerclub.com
Email за проблеми: help@bitburgerclub.com

Работно време

Неделя - Четвъртък 11:30 до 0:00
Петък - Събота 11:30 до 03:00

Битбургер Клуб се намира на ул. "Стефан Караджа" №20, разположен противоположно на Сатиричния театър спрямо улица "Г.С.Раковски".

За повече информация, позвънете на 02 / 981 96 65.